Καβάλα: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον 55χρονο συζυγοκτόνο – Είχε αποπειραθεί να πνίξει δύο φορές πρώην σύντροφό του

Καβάλα: Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον 55χρονο συζυγοκτόνο – Είχε αποπειραθεί να πνίξει δύο φορές πρώην σύντροφό του

Τι λέει η ίδια η παθούσα και πώς κατάφερε να απομακρυνθεί από αυτόν - Είχε προειδοποιήσει την 43χρονη, όταν τον παντρεύτηκε

Κρίμα κι άδικο που μια νέα γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων αγοριών έφυγε από τη ζωή, επειδή την έπνιξε ο σύζυγός της στην Καβάλα. Ο 55χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και δεν είναι η πρώτη φορά που επιχείρησε κάτι τέτοιο. Φρίκη προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις από πρώην σύντροφό του ότι είχε επιχειρήσει να την πνίξει δύο φορές. Η γυναίκα, μάλιστα, όταν έμαθε ότι ο δολοφόνος θα παντρευτεί την 43χρονη φαρμακοποιό την προειδοποίησε και της είπε τι είναι ικανός να κάνει, ωστόσο δεν αποφεύχθηκε η τραγωδία.

Για το βίαιο παρελθόν του καθ' ομολογίαν δράστη στην Καβάλα,  μίλησε πρώην σύντροφός του στην εκπομπή «Live News» του Mega, καθώς είχε αποπειραθεί να πνίξει την ίδια δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως λέει η γυναίκα, με την οποία είχε δύο χρόνια σχέση, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργεί την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, τα πράγματα όμως αλλάζουν γρήγορα και δραματικά.

Η ίδια, μετά τις δύο απόπειρες αναντίον της, δεν τον κατήγγειλε στην αστυνομία και αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Το πιο συγκλονιστικό είναι, πως επικοινώνησε με την 43χρονη όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν με τον 55χρονο και την προειδοποίησε για το βίαιο παρελθόν του. Εκείνη ωστόσο δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα τον τραγικό της θάνατο.

Δυστυχώς, πίσω μένουν και δύο παιδιά, 10 και 6 ετών, τα οποία θα ζήσουν χωρίς τους γονείς του, μετά τη δολοφονία της μητέρας τους από τον πατέρα τους.