Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων στο πολύ κοντινό περιβάλλον

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων στο πολύ κοντινό περιβάλλον

«Με το που παραδοθούν τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, θα έχουμε εξελίξεις», τόνισε ο Κουσουλός - Τι είπε για τον «απών» Μάνο Δασκαλάκη

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Πέτρος Κουσουλός. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, αναφέρθηκε και πάλι στην προφυλακισμένη για τη δολοφονία με κεταμίνη της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου και πιστεύει ότι θα επεκταθεί η λίστα των κατηγορουμένων σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος

Ο Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Status του καναλιού Astra και η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας τους.

«Στην περίπτωση της Ίριδας, του βρέφους το οποίο κατέληξε στις 21 Μαρτίου 2021, κατά δήλωση της Ρούλας και κατά δήλωση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, υπήρχαν δύο άτομα στο σπίτι. Έχουν μπερδέψει λίγο τις ώρες, άλλα λέει η μία άλλα λέει η άλλη, αλλά το δεδομένο είναι όπως έχει πει η Δήμητρα Πισπιρίγκου στις συνεντεύξεις της, εκείνη είναι αυτή που εντόπισε το παιδάκι νεκρό στην κούνια. Άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πρόσωπα», είπε ο Πέτρος Κουσουλός και στη συνέχεια ανέφερε για τον Μάνο Δασκαλάκη:

«Το συμπέρασμα που έβγαλα για τον Μάνο Δασκαλάκη είναι ότι γενικά ήταν απών από όλα αυτά και απών από τα παιδιά του».

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν άλλες συλλήψεις. Θεωρώ δεδομένο από την εμπειρία μου ότι θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων στο πολύ κοντινό περιβάλλον. Με το που παραδοθούν τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, θα έχουμε εξελίξεις», τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.