Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε για 32.000 ευρώ το σπίτι της στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε για 32.000 ευρώ το σπίτι της στην Πάτρα

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να σταλούν δείγματα των παιδιών για εξετάσεις στο εξωτερικό σύμφωνα με την μητέρα της

Για 32.000 ευρώ πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» μία γειτόνισσα της μαμάς της.

«Έχει πουληθεί καιρό τώρα σε έναν Πατρινό, ο οποίος πιστεύει στην αθωότητα της Ρούλας και έτσι δεν θεωρεί, ότι το σπίτι έχει κακή ενέργεια. Η μητέρα της Ρούλας το πούλησε για 32.000 ευρώ και έλεγε ότι θέλει τα χρήματα, για να στείλει τις εξετάσεις των παιδιών στο εξωτερικό και να αποδειχθεί η αθωότητα της Ρούλας» είπε. Την ίδια ώρα, στις εξελίξεις της υπόθεσης θανάτου των κοριτσιών στην Πάτρα, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης είναι πεπεισμένος, ότι οι θάνατοι των παιδιών είναι ανθρωποκτονία.

«Η κατάσταση είναι υπό διερεύνηση. Γίνονται τοξικολογικές για να δούμε αν υπάρχει κάποια τοξική ουσία που προκάλεσε τον θάνατο της Μαλένας. Η καινούργια τοξικολογική θα γίνει βάσει άλλων δεδομένων και φυσικά το μειονέκτημα της όλης διαδικασίας είναι, ότι το υλικό δεν είναι το καταλληλότερο για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε, αν χορηγήθηκαν ουσίες. Παρόλα αυτά είναι το μοναδικό που έχουμε στην κατοχή μας και οφείλουν να προσπαθήσουν να έχουν απαντήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές» είπε ο κ. Γαλεντέρης στην ΕΡΤ.

«Περιμένουμε αποτελέσματα από τις εξετασεις, για να δούμε αν υπήρξε παθολογικό αίτιο ή αν ήταν ανθρωποκτονία. Σχετικά με τον μηχανισμό θανάτου η δική μου η πρόβλεψη είναι ότι θα αποκαλυφθεί η ανθρωποκτονία, ότι δεν είναι παθολογικοί θάνατοι. Εμένα τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου δεν με καλύπτουν για παθολογικά αίτια θανάτου. Θεωρώ ότι είναι ανθρωποκτονίες απλά πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα στοιχεία για να ανακαλυφθεί μέσω ποιου μηχανισμού προκλήθηκε ο θάνατος. Για μένα ο θάνατος του πρώτου παιδιού ταιριάζει σε έναν θάνατο τοξικού τύπου, του δεύτερου προσανατολίζεται στον ασφυκτικό θάνατο. Αυτά με κάθε επιφύλαξη, γιατί δεν έχω φυσικά όλη την εικόνα μπροστά μου».