Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πώς προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της φαρμακοποιού

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Πώς προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της φαρμακοποιού

Αύριο η κηδεία της 43χρονης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την γυναικοκτονία στις Πηγές Καβάλας.

Δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο της η 43χρονη γυναίκα, η οποία αφήνει πίσω δύο ανήλικα παιδιά.

Ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε προβλήματα λόγω της παθολογικής ζήλιας του συζύγου και είχαν δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Ο 55χρονος δράστης από τη στιγμή της ανθρωποκτονίας της συζύγου του μέχρι και περίπου τις 12.30 το βραδύ, βρισκόταν εντός του φαρμακείου και δεν βγήκε από τον χώρο.

Ο γυναικοκτόνος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν εφτά ολόκληρες ώρες! Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία περίπου στη μία το πρωί και ομολόγησε στην πράξη του.

Ο 55χρονος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία έστειλε μήνυμα στην υπάλληλο του φαρμακείου, από το κινητό της γυναίκας του, παριστάνοντας την ίδια.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα καλά, είμαστε στον μηχανικό, ψάχνουμε σπίτι».

Στην ουσία προδόθηκε πάνω στην προσπάθειά του να σβήσει κάποια από τα ίχνη του και ενδεχομένως αυτό να άλλαξε και το σχέδιό του που κατέληξε σε προσπάθεια αυτοκτονίας.

Αύριο Κυριακή πρόκειται να αποχαιρετήσουν στον Αμυγδαλεώνα, φίλοι και συγγενείς την 43χρονη φαρμακοποιό.