Θάνατος 12χρονης στην Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θάνατος 12χρονης στην Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων - Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στην 12χρονη από την περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν εμφανείς κακώσεις εσωτερικά και εξωτερικά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news. Αναμένονται και οι υπόλοιπες εργαστηριακές εξετάσεις, με πιο πιθανά για τον θάνατο της να θεωρούνται τα παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Μαΐου η μητέρα της μικρής κάλεσε το ΕΚΑΒ μετά από αδιαθεσία της 12χρονης στο σπίτι. Το παιδί εισήχθη περίπου στις 5:00 το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο. Μετά από μια ώρα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, όταν έφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σπίτι της 12χρονης και άρχισαν προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή . Μάλιστα χρειάστηκε να την διασωληνώσουν επιτόπου και στην συνέχεια να την μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Ο πατέρας της 12χρονης με μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook αποχαιρετά την μονάκριβη κόρη του γράφοντας: «ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!».