Καταγγελία βιασμού ηθοποιού από σκηνοθέτη – Τι αναφέρει στη μήνυσή της

Καταγγελία βιασμού ηθοποιού από σκηνοθέτη – Τι αναφέρει στη μήνυσή της

Η 33χρονη περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ του 2010

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο προκαλεί η νέα καταγγελία 33χρονης σήμερα ηθοποιού για βιασμό της από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, πράξη που σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε το φερόμενο ως θύμα, έλαβε χώρα το 2010.

Η ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα, κατά την οποία ο σκηνοθέτης την προσκάλεσε να πάνε για φαγητό. Χαρακτηριστικά αναφέρει στη μήνυσή της:

«Ένα βράδυ και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 ο εγκαλούμενος μου πρότεινε να πάμε για φαγητό και μετά να συνεχίσουμε για ποτό σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα, που κάναμε κοινή παρέα εκείνη την περίοδο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου με το αυτοκίνητό του και πήγαμε στο μαγαζί, όπου παραγγείλαμε φαγητό κι ένα μπουκάλι κρασί. Τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι, ο εγκαλούμενος παρήγγειλε και δεύτερο και δεν θυμάμαι αν είχε παραγγείλει και τρίτο.

Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια. Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι, είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του κι αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου».

Η ηθοποιός στη συνέχεια αναφέρει, ότι άρχισε να τον κλωτσάει, να ουρλιάζει και να κλαίει. Όπως τονίζει: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μου πέρασε από το μυαλό, ότι αν έβγαινα στον δρόμο σε αυτή την κατάσταση μόνη μου, μπορεί να μου συνέβαινε κάτι ακόμα χειρότερο κι έτσι ο εγκαλούμενος έκατσε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε να πηγαίνει προς το κλαμπ, που θα συναντούσαμε τους φίλους μας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...