Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί έχει ενοχληθεί πολύ από τα ΜΜΕ – Πώς εξηγεί τις εκδορές στο πρόσωπο της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί έχει ενοχληθεί πολύ από τα ΜΜΕ – Πώς εξηγεί τις εκδορές στο πρόσωπο της Ίριδας

Οι νέες δηλώσεις από τον δικηγόρο της 33χρονης

Εκνευρισμένη με τον τρόπο που καλύπτεται από τα ΜΜΕ η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της φαίνεται πώς είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκ των δικηγόρων της στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι η εντολέας του είναι ενοχλημένη με το ζήτημα που έχει προκύψει με την πατρότητα των παιδιών της, καθώς θεωρεί ότι η αμφισβήτηση αυτή θίγει τόσο την ίδια όσο και στη μνήμη των παιδιών της. Επιπλέον, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται να γίνει η εξέταση, ωστόσο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της μετά για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Σχετικά με την Μαλένα και την Ιριδα ανέφερε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε στάδιο αναμονής επίσης, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να υποστηρίζει ότι οι εκδορές και η ερυθρότητα στο πρόσωπο της Ίριδας είναι εξαιτίας μιας δερματίτιδας που είχε υποστεί και για την οποία έπαιρνε και αγωγή.

«Έχουμε συγκεκριμένα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε ενώπιον των Αρχών», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και σημείωσε ότι «αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα θανάτου, δεn μπορεί να στηθεί η σειρά των γεγονότων που συνέβησαν στο δωμάτιο της 9χρονης».

Τέλος, είπε ότι τα εργαστηριακά ευρήματα θα υπερισχύσουν των καταθέσεων.