Πύργος: Διέρρηξε τα σπίτια του πατέρα του γιατί τον εκβίαζαν

Πύργος: Διέρρηξε τα σπίτια του πατέρα του γιατί τον εκβίαζαν

Συνελήφθη ένα άτομο

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε πριν λίγες ημέρες στην Πάτρα μετά από τη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα για διάρρηξη δυο οικιών στον Πύργο και την Πάτρα.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης από άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας φαινομενικά αποτελούσε μία απλή σύλληψη ενός νεαρού διαρρήκτη ωστόσο οι άνδρες της ΕΛΑΣ έμειναν άφωνοι όταν ο δράστης αποκάλυψε πως τα σπίτια που διέρρηξε ανήκαν στον πατέρα του, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο νεαρός παραδέχτηκε πως εκτός από σπίτι που διέρρηξε στην Πάτρα,  «χτύπησε» και ένα σπίτι έξω από τον Πύργο, απ’ όπου αφαίρεσε κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των 120 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο λίγο αργότερα αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν γιος του ιδιοκτήτη και των δυο σπιτιών.

Τότε, οι άνδρες της Ασφάλειας τον ρώτησαν γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη, να κλέβει δηλαδή την ίδια του την οικογένεια και εκείνος δακρυσμένος απάντησε πως τον εκβίαζαν.

Συγκεκριμένα, οι εκβιαστές έχοντας στην κατοχή τους φωτογραφίες, του ζητούσαν μεγάλα ποσά για να μην τις δημοσιοποιήσουν και μη έχοντας τα χρήματα που του ζητούσαν αποφάσισε να διαρρήξει τα σπίτια για να αποδώσει στους εκβιαστές τα κλοπιμαία.

Οι Αρχές μετά τις αποκαλύψεις του νεαρού δράστη συνέλαβαν έναν από τους εκβιαστές του και βρίσκονται στα ίχνη των συνεργών του.