Ρούλα Πισπιρίγκου: Γνώριζε την κεταμίνη από τη ΜΕΘ στο Παίδων του Ρίου δείχνει έγγραφο- ντοκουμέντο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γνώριζε την κεταμίνη από τη ΜΕΘ στο Παίδων του Ρίου δείχνει έγγραφο- ντοκουμέντο

Το χαρτί του νοσοκομείου για τη χορήγηση της ουσίας στη Τζωρτζίνα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της μητέρας

Μπορεί να έκανε την ανήξερη η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη, όμως ήρθε στο προσκήνιο ένα ντοκουμέντο που παραπέμπει ότι γνώριζε για την συγκεκριμένη ουσία. Σύμφωνα με έγγραφο από το νοσοκομείο του Ρίου, η συγκεκιμένη ουσίας είχε χορηγηθεί στην κόρη της, Τζωρτζίνας και με δεδομένο πως η κατηγορούμενη μητέρα πάντα έψαχνε να βρει τι φάρμακα παίρνει, δεν μπορεί να μην είχε ρωτήσει μόνο για την κεταμίνη...

Ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, παρουσίασε το ντοκουμέντο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη.

Ειδικότερα, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει αν χρειαστεί.

Κάτι που σημαίνει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη δεν άκουσε για τη συγκεκριμένη ουσία λίγο πριν τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς, καθώς βρισκόταν καθημερινά στο πλευρό της 9χρονης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Παράλληλα, οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

Μάλιστα, η ίδια η 33χρονη μητέρα έχει παραδεχθεί ότι πάντα ασχολούνταν και ρωτούσε τους γιατρούς για την φαρμακευτική αγωγή της κόρης της και είναι η μόνη ουσία για την οποία δεν ρωτούσε. η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, δολοφονήθηκε από υπερβολική δόση κεταμίνης και γι' αυτό κατηγορείται η Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, το δράμα στην Πάτρα δεν έχει τελειώσει, καθώς εξετάζονται εκ νέου οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας.