Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά, αναμένονται νέες προσαγωγές»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά, αναμένονται νέες προσαγωγές»

Έρχονται εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Η υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών της βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς τα πορίσματα που έρχονται θα σηματοδοτήσουν μια σειρά από εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό:

«Το πόρισμα των ιατροδικαστών, του κυρίου Καλογρηά και του κυρίου Καρακούκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας είναι έτοιμο. Δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ούτε έχει παραδοθεί στις Αρχές επίσημα, όμως είναι έτοιμο.

Τα νέα πορίσματα, μπορώ να πω σαν αποκλειστική πληροφορία ότι ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις και της Μαλένας και της Ίριδας. Αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Τα πορίσματα αυτά ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα, άρα μπορεί να μιλήσουν για εγκληματική ενέργεια, ότι δολοφονήθηκαν τα παιδιά».

«Αναμένονται νέες προσαγωγές υπόπτων που θα κληθούν να μιλήσουν, θα ανακριθούν και πιθανό, όταν κατατεθούν αυτά τα πορίσματα να είναι και η απαρχή νέων συλλήψεων», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.