Το News σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Το News σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Όσο πιο γρήγορα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ταλαιπωρία με τον κορονοϊό

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια οι Έλληνες θα μπορέσουν να κάνουν κανονικά Πάσχα και να γιορτάσουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου στις εκκλησίες τα μεσάνυχτα. Όλοι οι συντελεστές του News σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και κυρίως να ξεπεράσουμε ολοι γρήγορα τα δύο τεράστια προβλήματα με τους πολέμους και τον κορονοϊό.

Από τη μια μεριά είναι η πανδημία που μας ταλαιπωρεί όλους εδώ και δύο χρόνια και από την  άλλη ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο κίνδυνος να επεκταθεί και να γίνει παγκόσμιος. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμπόλεμες καταστάσεις υπάρχουν και σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως στην Αιθιοπία και μακάρι όλα να αποτελέσουν σύντομα ένα κακό παρελθόν.

Οι καταστάσεις που έχουμε ζήσει τους τελευταίους μήνες είναι τραγικές, καθώς όλοι θυμούνται τις συνεχείς γυναικοκτονίες, το κίνημα me_too με τα σεξουαλικά εγκλήματα και όχι μόνο στον χώρο του θεάματος, αλλά και τη γενικότερη βία που έχει ξεσπάσει και γίνεται όλο και χειρότερο και λόγω του εγκλεισμού από τον κορονοϊό.

Τουλάχιστον από 1η Μαϊου αίρονται σχεδόν όλα τα μέτρα και με την απαραίτητη προσοχή θα μπορέσει όλος ο κόσμος να απολαύσει το καλοκαίρι.

Εμείς οι εργαζόμενοι του site θα παραμείνουμε στις επάλξεις και θα υπάρχει ενημέρωση και την Κυριακή του Πάσχα.

Καλές γιορτές σε όλους...