Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα ομολογήσει, αλλά τα στοιχεία είναι επαρκέστατα», τόνισε ο Μαρακάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα ομολογήσει, αλλά τα στοιχεία είναι επαρκέστατα», τόνισε ο Μαρακάκης

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε για ποιον λόγο ακόμα κι αν η 33χρονη δεχτεί ότι είναι ένοχη δεν πρόκειται να σταματήσει η ανάκριση

Τις δικές εκτιμήσεις για την υπόθεση στην Πάτρα με το θάνατο των τριών παιδιών έκανε ο γνωστός δικηγόρος, Γιάννης Μαραράκης. Ο ποινικολόγος εξήγησε ότι τα στοιχεία είναι αρκετά, ακόμα κι αν δεν αομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

«Φαινόμενο κατηγορουμένης» χαρακτήρισε στην εκπομπή «Live News»  του Mega ο δικηγόρος, τη Ρούλα Πισπιρίγκου αναφερόμενος στον έντονο δημόσιο λόγο που έχει.

Σε ό,τι αφορά την ομολογία της, που πολλοί αναμένουν, ο ίδιος δήλωσε αντίθετος επισημαίνοντας πως «η ομολογία δε σημαίνει το πέρας της ανάκρισης και ότι είναι δεδομένο πως κάποιος όντως έχει κάνει το έγκλημα».

Μάλιστα, ο κ. Μαρακάκης εκτιμά πως« η 33χρονη δεν θα ομολογήσει, και πως τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα είναι επαρκέσταστα «για να στείλουν την υπόθεση στο ακροατήριο».

«Και λιγότερα στοιχεία να είχαμε από αυτά που γνωρίζουμε, και δεν τα γνωρίζουμε όλα, θα μπορούσε να παραπεμφθεί σε δίκη για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση» τόνισε.

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε πως εάν αποδειχθεί πως ο θάνατος της Ίριδας επήλθε στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από τους συνοδούς του, που φαίνεται να ήταν η 33χρονη μητέρα και η αδερφή της, τότε θα ανοίξει η βεντάλια των ποινικών διώξεων.