Ρούλα Πισπιρίγκου: Χρησιμοποιούσε και δεύτερο mail το οποίο δεν έχουν ερευνήσει οι Αρχές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χρησιμοποιούσε και δεύτερο mail το οποίο δεν έχουν ερευνήσει οι Αρχές

Η 33χρονη διέθετε από κοινού με τον Μάνο Δασκαλάκη έναν ακόμη λογαριασμό στο Google

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από το δικό της mail, χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο και το mail του Μάνου Δασκαλάκη και τον λογαριασμό του στη Google.

Το tablet της Τζωρτζίνας ήταν συνδεδεμένο σε αυτό το mail και από εκεί έκανε 27 αναζητήσεις για αναισθητικά φάρμακα. Το όνομα του mail όμως, είναι ψευδώνυμο και δεν ανήκει στην ίδια την Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρόκειται για το παρατσούκλι που είχε ο Μάνος, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ οι αριθμοί που έχει στη συνέχεια το mail, είναι τα γενέθλιά του. Αυτός ο λογαριασμός ανήκε αρχικά στον Μάνο Δασκαλάκη, , σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όταν όμως σημειώθηκε η πρώτη προστριβή του ζευγαριού, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τον σύζυγό της να της παραδώσει το mail και το password του, καθώς πίστευε, ότι μέσω αυτού μιλούσε με άλλες γυναίκες. Εκείνος της έδωσε τους κωδικούς του, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι τους και να δείξει, ότι είναι «καθαρός». Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχει και ένα δεύτερο email, που χρησιμοποιούσε από κοινού το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει διερευνηθεί ακόμα από τις αρχές.

Τι έψαξε στο Google η Ρούλα Πισπιρίγκου

Από την αναζήτηση στο κινητό τηλέφωνο και την κάρτα μνήμης της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν 27 αναρτήσεις σε ιστοσελίδες ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τις 30 Μαρτίου του 2022. Στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα υποβλήθηκε σε μαγνητική εγκεφάλου και καθυστέρησε να ξυπνήσει, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως χορηγηθήκαν στο παιδί οι ουσίες μέθη και χλωράλη.

Στις 20:57 της ίδιας μέρας τα ψηφιακά ίχνη δείχνουν αναζήτηση της κατηγορουμένης σε ιστοσελίδα με αναισθητικά φάρμακα, μεταξύ των οποίων και η κεταμίνη, όχι όμως η χλωράλη. Στις 26 Ιανουαρίου του 2022 η μηχανή αναζήτησης «πρότεινε» στη Ρούλα Πισπιρίγκου ιστοσελίδες που καταγράφουν τη δράση της κεταμίνης. Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν άνοιξε το συγκεκριμένο προτεινόμενο.

Στις 29 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα κατέληξε και δύο μήνες μετά, στις 30 Μαρτίου, λίγο πριν τη σύλληψη της, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε τρεις αναζητήσεις των όρων «κεταμίνη», «κεταμίνη φαινοβαρβιτάλη» και «υδροχλωρικό κεταμίνη». Όλες οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου έγιναν από ένα λογαριασμό στη Google, ο οποίος ήταν φτιαγμένος με το ψευδώνυμο του Μάνου.