Πάτρα – Κατερινόπουλος: «Κάτι κρύβουν και οι δύο» – «Έχασαν το τρίτο παιδί και πήγαν στα μπουζούκια»

Πάτρα – Κατερινόπουλος: «Κάτι κρύβουν και οι δύο» – «Έχασαν το τρίτο παιδί και πήγαν στα μπουζούκια»

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ βλέπει συνταρακτικά νέα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών

Συνταρακτικές εξελίξεις βλέπει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ. ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και συγκεκριμένα της Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στο δελτίο του Star για τις ουσίες στο ιατρικό βαλιτσάκι είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πολύ έξυπνη για να κάνει παραγγελία της κεταμίνης από το διαδίκτυο.

«Oι ιατρικές γνώσεις της κ. Πισπιρίγκου υποκατέστησαν και τις γνώσεις των γιατρών. Ξέρει πάρα πολλά, δεν είναι ηλίθια, είναι πάρα πολύ έξυπνη να δώσει μια παραγγελία μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί την οποιαδήποτε ουσία. Αυτές οι παραγγελίες πιστώνονται πάντα με πιστωτική κάρτα, εκεί υπάρχουν πάντα τα στοιχεία της ταυτότητας. Η ουσία δόθηκε στα χέρια της από την μαύρη αγορά. Ως κατηγορούμενη θα μπορούσε να λέει ό,τι θέλει. Ένας γιατρός όμως δε θα μπορούσε να δώσει μια τέτοια ουσία στο κοριτσάκι αφού είχε καταλήξει» είπε.

«Κάτι κρύβουν και οι δύο»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποφασίσει να πετάει τη μπάλα στη μία πλευρά και ο Μάνος Δασκαλάκης στην άλλη, αλλά κάποια στιγμή οι μπάλες και θα βρεθούν στο κέντρο και υποθέτω ότι θα συγκρουστούν. Κάτι κρύβουν και οι δύο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος «η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά τις Αρχές. Πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα δέσει, κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι θάνατοι δύο ακόμη κοριτσιών. Τα τάμπλετ τα κινητά είναι μάρτυρες ανήλικοι, δεν εκβιάζονται, δεν διαψεύδονται. Ένας γονέας που βλέπει το παιδί του να χάνεται, δεν ψάχνει τα αναισθητικά στο διαδίκτυο. Εδώ έχουμε δύο γονείς που χάνουν το τρίτο παιδί και μετά από λίγες εβδομάδες πάει στα μπουζούκια».