Πάτρα – Θάνατος Μαλένας: Το πένθος της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη που σοκάρει

Πάτρα – Θάνατος Μαλένας: Το πένθος της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη που σοκάρει

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, αυτήκοος μάρτυρας, υποδηλώνει πως ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν διαφορετικά την απώλεια του πρώτου τους παιδιού σε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έχοντας μάλιστα συγκεκριμένη αντίληψη για τη ζωή που ήθελε να ακολουθήσει η οικογένειά του, έπειτα από το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Πελοπόννησος»,  η 33χρονη βίωνε το δικό της «Γολγοθά» για τον χαμό της Μαλένας, εκείνος δεν ήταν υποστηρικτικός απέναντί της, προτρέποντάς την να σταματήσει να θρηνεί «υπενθυμίζοντάς» της πως έχουν ένα ακόμα παιδί. Όπως αναφέρεται έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει δημοσίως:

«Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα».

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας», αναφέρει στην κατάθεση του στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής για τον θάνατο της 9χρονης.