Δολοφονία Καρολάιν: Ο κατηγορούμενος έβαλε την μητέρα της να πληρώσει 2.000 ευρώ για το φέρετρο

Δολοφονία Καρολάιν: Ο κατηγορούμενος έβαλε την μητέρα της να πληρώσει 2.000 ευρώ για το φέρετρο

«Δεν μπορεί να τον αντικρίσει, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο και της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες»

«Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο και της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες». Με τα λόγια αυτά φίλη της οικογένειας της Καρολάιν από την Αλόννησο καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μετέφερε τα έντονα συναισθήματα που βιώνει η μητέρα της 20χρονης εξηγώντας τους λόγους που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στη δικαστική αίθουσα.

Μάλιστα, η μάρτυρας προχώρησε στην σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Καρολάιν έβαλε τη μητέρα της να διαλέξει και να πληρώσει το φέρετρο του παιδιού της. «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ» ήταν η εξομολόγηση της μητέρας της Καρολάιν όπως μετέφερε στο δικαστήριο η οικογενειακή τους φίλη.

Τη σκυτάλη των μαρτυρικών καταθέσεων πήρε εθελόντρια του φιλοζωικού σωματείου στο οποίο απευθύνθηκε το ζευγάρι για να υιοθετήσει το σκυλάκι που τελικά βρέθηκε κρεμασμένο στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Η αίτηση για την υιοθεσία είχε γίνει από την Καρολάιν , ωστόσο, στο τηλέφωνο απάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατέθεσε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν «παρών» ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...