Κορυδαλλός: Μαθήτρια κατήγγειλε βιασμό από άτομο που γνώρισε στα social media

Κορυδαλλός: Μαθήτρια κατήγγειλε βιασμό από άτομο που γνώρισε στα social media

Περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 17χρονη μαθήτρια Λυκείου από το Καματερό, στα χέρια ενός άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών με τον οποίο γνωρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά.

Αυτό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (11/4), με τη 17χρονη να συμφωνεί να συναντηθεί με τον 30χρονο σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ. η ανήλικη μαθήτρια, ο Πακιστανός από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και επιχείρησε να την θωπεύσει. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτές τις πράξεις, καθώς -σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η 17χρονη- την ανάγκασε με την απειλή βίας να ανέβει στο μηχανάκι του και να πάνε σε ένα διαμέρισμα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που συναντήθηκαν.

Εκεί ο 30χρονος φέρεται να της όρμησε και να τη βίασε, βάζοντας μάλιστα σε πολύ δυνατή στάθμη τον ήχο της τηλεόρασης προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές της 17χρονης. Αμέσως μετά την παράτησε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της και την απείλησε να μην μιλήσει στις Αρχές γιατί θα της κάνει κακό.

Η ανήλικη μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, το οποίο ανέλαβε και τη διερεύνηση ζητώντας και ιατροδικαστική εξέταση.