Πάτρα – Δήμητρα Πισπιρίγκου: Την καταγγέλλουν ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα – Τι απαντά η ίδια

Πάτρα – Δήμητρα Πισπιρίγκου: Την καταγγέλλουν ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα – Τι απαντά η ίδια

Καθημερινά βγαίνουν διάφορες μαρτυρίες

Οι μαρτυρίες ανθρώπων γύρω από την υπόθεση θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έκανε στο Πρωινό μια αποκάλυψη που αφορά την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Όπως είπε, η αδελφή της Ρούλας είναι έξω με 3 χρόνια αναστολή, καθώς είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα.

Η μάρτυρας ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής:

«Η αδελφή της απ’ όσο μάθαμε, έχει κάποιο φάκελο λέει στην ασφάλεια ο οποίος είναι, είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Έχει τρία χρόνια με αναστολή λέει έξω και είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο facebook, σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και απ’ όσο ξέρω έγινε κάποιο δικαστήριο και έχει λέει με τρία χρόνια αναστολή έξω».

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου βγήκε στον αέρα της εκπομπής και διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω.

«Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Επειδή το είχα διαβάσει κάπου αλλού αυτό, είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Εγώ ένα δικαστήριο έχω που είναι για τροχαίο και θα εκδικαστεί η υπόθεση σε 5-6 μήνες. Και δεν ευθύνομαι εγώ, μας είχαν τρακάρει εμένα και τη μητέρα μου», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο Πρωινό.