Πάτρα: «Άστοχες ιατροδικαστικές εκθέσεις για Μαλένα και Ίριδα» – Ο «γρίφος» της κεταμίνης

Πάτρα: «Άστοχες ιατροδικαστικές εκθέσεις για Μαλένα και Ίριδα» – Ο «γρίφος» της κεταμίνης

«Τίποτα δεν είναι ρόδινο σε αυτή την υπόθεση»

Για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μίλησε ηδικηγόρος Εβίτα Βαρελά και ο πρόεδρος της Ένωσης των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Η κ. Βαρελά επεσήμανε την σημασία του πορίσματος Καρακούκη.

«Πρέπει να έχουμε υπομονή, τα πορίσματα αυτά θα ρίξουν φως στην υπόθεση, αλλά και για τα δύο παιδιά. Τίποτα δεν είναι ρόδινο σε αυτή την υπόθεση. Βλέπουμε ότι υπάρχει μία σαπουνόπερα ξαφνικά, πολλά κουτσομπολιά, πρέπει να εστιάσουμε στα σημαντικά. Το τί αναμένεται στο πόρισμα το ξέρουν μόνο οι επιστήμονες, και επίσης είναι σημαντικό να γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, και επίσης να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί, για να ξεκαθαριστεί το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Η οικογένεια επιλέγει την δημοσιότητα, και προετοιμάζονται για το τί θα πουν. Βλέπουμε μία μετανιωμένη φυσιογνωμία, απογοητευμένος ξαφνικά, ενώ μέχρι πριν έβγαζε τραγούδια», πρόσθεσε.

«Το ζήτημα είναι βρεθεί από που προμηθεύτηκε η κεταμίνη, και να δούμε τι υπάρχει στις ηλεκτρονικές συσκευές. Εάν αποδειχτεί ότι ο θάνατος του πρώτου παιδιού, τότε θα είχε γίνει ενδελεχής έρευνα, και ενδεχομένως να είχε αποτραπεί ένας επόμενος θάνατος», σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Μιλάμε για συμπεριφορές, που δείχνουν κάτι, ωστόσο δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία. Θα φανούν όλα από τους μάρτυρες και από τις ηλεκτρονικές συσκευές», επεσήμανε χαρακτηριστικά.