Θρίλερ στην Πάτρα: Συγγενής του άντρα της ο εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: Συγγενής του άντρα της ο εραστής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αποκαλύψεις για την εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης κατηγορούμενης από δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» - «Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά»

Ακόμα και οι ταινίες θρίλερ ωχριούν μπροστά στις αποκαλύψεις για την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει πολλές παραμέτρους και φαίνεται ότι εραστής της ήταν συγγενής του συζύγου της!

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όπου ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε, χρονικά, πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών.

«Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά»

Σα να μην έφτανε αυτό, ο κ. Αναστασόπουλος είπε ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους.

«Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα λόγια είναι φτωχά για να αποδώσουν το σύμπλεγμα αυτή της οικογένειας και φυσικά η λύπη της ελληνικής κοινωνίας έχει να κάνει με τα τρία παιδιά που έφυγαν άδικα από τη ζωή.