Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Επιτέλους κόλλησα κορονοϊό – Είμαι καπνιστής και ανεμβολίαστος

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Επιτέλους κόλλησα κορονοϊό – Είμαι καπνιστής και ανεμβολίαστος

«Τρίτη ημέρα σήμερα και η αίσθηση όπως εκείνη της γρίπης, ίσως και ηπιότερη», έγραψε ο δημοσιογράφος

Γνωστό δια μέσου των social media έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος το γεγονός ότι κόλλησε κορονοϊό. Με αναρτήσεις του δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι ανεμβολίαστος, αλλά και καπνιστής, εκδηλώνοντας την αντίθεσή του για την καμπάνια που έχει γίνει μέχρι τώρα για τα ωφέλη του εμβολίου.

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑ. Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια εάν έκανα ή δεν έκανα το εμβολιο. Τώρα που κόλλησα μπορώ.Έχουμε και λέμε λοιπόν 67 ετων, καπνιστής (πουράκι όχι τσιγαράκι) και ανεμβολίαστος. Τριτη ημέρα σήμερα εάν δεν τα τινάξω θα σας ενημερώνω» έγραψε αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο twitter.

Σε άλλο… τιτίβισμα του, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στα rapid test. «Κάτι πολυ ενδιαφέρον. Αυτά τα rapid test self test κλπ είναι της πλακας. Δυο ημέρες μετά το μοριακό δεν έδειχναν τίποτα. Στέλνουν τους φορείς να κολλάνε τους υπόλοιπους με τη βούλα.Δείτε το μοριακό και το rapid. Η λήψη έγινε την ίδια στιγμή» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σε ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε και στα συμπτώματα που έχει. «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΑ. Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια εάν έκανα ή δεν έκανα το εμβολιο. Θεωρούσα ηλίθια την συμπεριφορά των κοκοβιών που έβγαιναν με την σύριγγα στο μπράτσο.Τώρα που κόλλησα όμως και μπήκα στο club της φυσικής ανοσίας νομίζω ότι μπορώ.Έχουμε και λέμε λοιπόν 67 ετων, καπνιστής (πουράκι όχι τσιγαράκι) και ανεμβολίαστος. Τρίτη ημέρα σήμερα και η αίσθηση όπως εκείνη της γρίπης, ίσως και ηπιότερη. Ήταν απόφαση μου ότι πίστευα να το εφαρμόσω πρώτα στον εαυτό μου. Εάν δεν τα τινάξω θα συνεχίσω να σας ενημερώνω» έγραψε ο δημοσιογράφος.