Μάνος Δασκαλάκης: Πριν από το X Factor είχε καταθέσει συμμετοχή και στο House of Fame

Μάνος Δασκαλάκης: Πριν από το X Factor είχε καταθέσει συμμετοχή και στο House of Fame

Είχε ζητήσει και τη βοήθεια γνωστού τραγουδιστή της Πάτρας

Κυνήγησε την τύχη του στο χώρο του τραγουδιού ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, καθώς πίστευε ότι μπορεί να κάνει καριέρα και επιχείρησε να γίνει γνωστός μέσω τηλεπαιχνιδιών. Γι' αυτό είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του X Factor, ενώ νωρίτερα είχε καταθέσει και στο House of Fame.

«Κάνοντας το ρεπορτάζ ανακαλύψαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε δηλώσει συμμετοχή για να περάσει από οντισιόν μόνο στο X Factor, αλλά και από το House of Fame. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε ότι θέλει να πάει να βρει την τύχη του στη μουσική και συγκεκριμένα στο τραγούδι. Τότε ήταν ανοιχτές οι αιτήσεις για το House of Fame», είπε  η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και πρόσθεσε:

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, λοιπόν, όχι μόνο έκανε την αίτηση, αλλά αναζήτησε και στο πρόσωπο γνωστού τραγουδιστή της Πάτρας βοήθεια για να μπορέσει να τον προετοιμάσει ώστε να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι για να μπορέσει να περάσει στην οντισιόν».

Η σύζυγός του Μάνου Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου, καταηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ γίνεται έρευνα και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, Μαλένα και Ίριδα.