Μάνος Δασκαλάκης: «Άρχισε να τρομάζει και ο ίδιος, φοβόταν»

Μάνος Δασκαλάκης: «Άρχισε να τρομάζει και ο ίδιος, φοβόταν»

«Εντάξει, κι ο Μάνος δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, έκανε τις αταξίες του», λέει φίλος του

Για τον τρόμο που ένιωθε ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις «καφετζούδες» που η ίδια μάζευε μέσα στο σπίτι τους μίλησε ένας στενός φίλος του Μάνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ο Μάνος είχε βαρεθεί να τη βλέπει να πηγαίνει σε χαρτούδες, καφετζούδες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εκείνο που του είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση από ένα σημείο και μετά ήταν ότι όλες αυτές πήγαιναν στο σπίτι. Η Ρούλα τους έκλεινε ραντεβού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Το 2020 είχαν μια πολύ μεγάλη προστριβή, εντάξει, κι ο Μάνος δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, έκανε τις αταξίες του.

Η Ρούλα είχε δυο συγκεκριμένες κυρίες, η μία έλεγε τον καφέ και η άλλη τα χαρτιά, που την επισκέπτονταν στο σπίτι σχεδόν καθημερινά. Και τότε ο Μάνος φοβόταν ότι μπορεί να του έκανε και κάτι. Στην αρχή τα αντιμετώπιζε λίγο και στην πλάκα όλα αυτά, δεν έδινε πολύ μεγάλη σημασία. Όταν άρχισε να βλέπει αυτές τις γυναίκες μέσα στο ίδιο του το σπίτι, άρχισε να τρομάζει και ο ίδιος», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Στη συνέχεια ο ίδιος είπε: «Πιο πολύ πίστευε ότι όλες αυτές επηρέαζαν την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας και η Ρούλα μετά ξεσπούσε πάνω του ή έκανε πράγματα για τα οποία ο ίδιος δεν μπορούσε να έχει κανένα έλεγχο.

Πραγματικά, πέρα από την εμμονή της με τον Μάνο, είχε μια απίστευτη εμμονή με όλες αυτές τις χαρτούδες και τις φλιτζανούδες γιατί πίστευε ότι όλες αυτές θα της βρουν τη λύση που θέλει για τη σχέση της και τον τρόπο που θα έχει για πάντα δίπλα της τον Μάνο. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα».