Γιατί άλλαξε «πλεύση» ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι έμαθε που τον πείραξε πολύ

Γιατί άλλαξε «πλεύση» ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι έμαθε που τον πείραξε πολύ

Δηλώνει παραπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του - Ποιος ο ρόλος των... μπράβων στη σχέση τους

Ρωτάει και ξαναρωτάει η Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί άλλαξε στάση ο σύζυγός της και δεν τη στηρίζει πλέον στην κατηγορία για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Ο Μάνος Δασκαλάκης άλλαξε πλεύση με αυτό που έμαθε για μπράβους, που ήθελε να βάλει η γυναίκα του για να τον δείρουν και μάλιστα αυτό φέρεται να το έχει επιβεβαιώσει και μέσω του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Απίστευστες διαστάσεις έχει πάρει ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Την αποκάλυψη για την αιτία της πλήρης μεταστροφής του Μάνου Δασκαλάκη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Mega. Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος ο πατέρας των τριών παιδιών προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, μόλις έμαθε για τό σχέδιο που είχε στα σκαριά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες, ενώ δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο πως βρίσκεται σε έκπληξη.

Μάλιστα, παρταδέχθηκε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει παραπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.

Σχετικά με το tablet που ενταφιάστηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχουν γίνει ύποπτες αναζητήσεις, αλλά συμφωνεί πως θα πρέπει να εξεταστεί η συσκευή.

Με τα ερωτήματα όλων να αφορούν τη διαδρομή της κεταμίνης, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως η σύζυγός του έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές από το διαδίκτυο, μεταξύ αυτών και φαρμακευτικά είδη. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έκανε μεταφορές για φαρμακευτική εταιρία, όμως δεν θεωρεί πως η σύζυγός του εμπλέκεται σε αφαίρεση κεταμίνης από μεταφορές που έκανε ο ίδιος.