Αιχμές από πρώην συμμαθητή του Μάνου Δασκαλάκη: Είναι επιδειξιομανής και μυθομανής – Ύποπτη η στάση του

Αιχμές από πρώην συμμαθητή του Μάνου Δασκαλάκη: Είναι επιδειξιομανής και μυθομανής – Ύποπτη η στάση του

«Από έφηβος ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί»

Πολύ καυστικός για τον χαρακτήρα του Μάνου Δασκαλάκη είναι ένας πρώην συμμαθητής του από το σχολείο. Ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε σήμερα για δεύτερη φορά ενώπιον της ανακρίτριας και κατέθεσε τα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί», είπε ένας πρώην συμμαθητής του Δασκαλάκη στην εκπομπή «Love it»  και συνέχισε το ίδιο αιχμηρός:

«Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο.

Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».