«Βόμβα» Σφακιανάκη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Άνθρωπος υπεράνω υποψιών της προμήθευσε την κεταμίνη

«Βόμβα» Σφακιανάκη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Άνθρωπος υπεράνω υποψιών της προμήθευσε την κεταμίνη

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της έδωσε την ουσία», είπε ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τις δικές του πληροφορίες επικαλέστηκε ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , Μανώλης Σφακιανάκης για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο ιδρυτής της CSI Institute έριξε την... βόμβα που θα κάψει την Ρούλα Πισπιρίγκου για το πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη, με την οποία δολοφονήθηκε η κόρη της Τζωρτζίνα. Μάλιστα, μίλησε για άνθρωπο υπεράνω υποψιών ότι της έδωσε την ουσία.

Ο αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω και συγκεκριμένα στον Ekfrasi 97FM κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδρομής της 33χρονης μητέρας, που είναι προφυλακισμένη.

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους;  Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν», είπε ο κ. Σφακιανάκης και εξήγησε ότι ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας:

«Δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις. Το έγκλημα για να αποδειχθεί, όμως, χρειάζονται διαδικασίες. Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας, με αυτές τις διαδικασίες, θα φτάσει στην άκρη του νήματος.

Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα ‘έφαγε’. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα».

«Θα τραβήξει πολλούς μαζί της»

Ο Σφακιανάκης θεωρεί ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα: «Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον».

Στην έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου κατυασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα και τα ηλεκτρονικά μέσα, ενώ δόθηκε εντολή και γιαα άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου.

«Σε ένα κινητό τηλέφωνο μπορείς να δεις επαφές, μετακινήσεις και δίνει ένα προφίλ. Στα οκτώ κινητά τηλέφωνα, θα γίνουν αντίστοιχα και οκτώ άρσεις απορρήτου. Τα τηλέφωνα θα μιλήσουν, το τάμπλετ δύσκολο να μιλήσει. Έτσι, θα μπορέσουν οι αρχές να βρουν σε ποιους μιλούσε και από πού παρέλαβε την ουσία που χορήγησε στην Τζωρτζίνα. Δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι καταγεγραμμένη η διαδρομή της. Η υπόθεση είναι δεμένη. Άρση απορρήτου γίνεται έως και ένα χρόνο πίσω. Οι αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους», εξήγησε ο Σφακιανάκης.