Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτό την εξόργιζε και την έκανε ταύρο – Σκληρός άνθρωπος»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτό την εξόργιζε και την έκανε ταύρο – Σκληρός άνθρωπος»

Η 33χρονη ζήλευε παθολογικά τον Μάνο Δασκαλάκη

Οι σκηνές ζήλιας που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη παρατέθηκαν από φίλο του τελευταίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η Ρούλα ζήλευε και τη σκιά όχι μόνο στο γάμο αλλά και πριν. Ήταν πολύ εκρηκτική, δυναμική, σκληρός άνθρωπος και διεκδικητικός. Το παιδί είχε μια πέραση κι είχε σχέσεις πολλές. Ήταν τερματοφύλακας και εμφανίσιμο παιδί. Ήταν περιζήτητος από τις κοπέλες της περιοχής.

Η Ρούλα τον ζήλευε παθολογικά στο γάμο τους. Τότε το έγραψαν τα τοπικά νέα για το γάμο γιατί ο Μάνος ήταν τερματοφύλακας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος. Τότε η Ρούλα πήγαινε κι έκανε τσαμπουκά στις πρώην σχέσεις του. Η Ρούλα τον είχε χωρίσει από μια σχέση του κι ήξερε ότι ήταν επιρρεπής. Ότι θα μπορούσε κάποια να της τον πάρει, όπως κι η ίδια. Όταν ήταν μωρό η Τζωρτζίνα, ο Μάνος διατηρούσε κοινωνικές σχέσεις με μια παρέα όπου μέσα ήταν και μια πρώην του. Η Ρούλα έκανε μεγάλο χαμό κι ο Μάνος δεν έδειχνε ότι καταπιέζεται.

Αυτό την Ρούλα την εξόργιζε και την έκανε ταύρο. Εκείνη πολύ κτητική και ζηλιάρα κι εκείνος να δείχνει ότι δεν τον νοιάζει. Εκείνη τον ήθελε ασφυκτικά πάνω της κι αυτό δημιουργούσε τριβές. Στα μάτια του Μάνου εμφανιζόταν ένα πάρα πολύ σκληρός άνθρωπος κι έτοιμος για όλα. Αυτό ίσως τον κούρασε και τον προβλημάτιζε.»