Απεργία: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις

Απεργία: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις

Δείτε εικόνες του news - Kλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στις συγκεντρώσεις για την σημερινή 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη, καθώς και στην οδό Σταδίου.

«Η σημερινή πανελλαδική απεργία αποτελεί σημαντικό βήμα κλιμάκωσης της πάλης του εργατικού λαϊκού κινήματος με τα μεγάλα μέτωπα της ακρίβειας, της προστασίας του λαϊκού εισοδήματος, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, με το μέτωπο για την αύξηση των μισθών, και οπωσδήποτε το μέτωπο ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν». Αυτό δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση συνδικάτων και μαζικών φορέων στο Σύνταγμα.

«Μπορεί να αποτελέσει παραπέρα σταθμό στην ενίσχυση της κοινής δράσης των εργατών, των υπαλλήλων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα οπωσδήποτε αλλά και των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματιών, των επιστημόνων, των αγροτών, των φοιτητών, των γυναικών των λαϊκών οικογενειών. Συνεχίζουμε δυναμικά», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος