Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καταλύτης» για την υπόθεση ο χαμός της Ίριδας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Καταλύτης» για την υπόθεση ο χαμός της Ίριδας

Το μοιραίο βράδυ που πέθανε το βρέφος στο σπίτι ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και συγγενικό της πρόσωπο

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βγαίνουν καθημερινά για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα δυόμιση ετών. Ήδη, η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών «καταλύτης» μπορεί να αποτελέσει ο χαμός της Ίριδας.

Το μωρό των 6 μηνών πέθανε στο σπίτι της οικογένειας και τότε ήταν εκεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και η συγγενικό της πρόσωπο, εκτός φυσικά από την Τζωρτζίνα. Ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, μετά την Μαλένα, που πέθανε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του Mega, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο θάνατος της Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 μπορεί να φέρει τσουνάμι εξελίξεων σε περίπτωση που αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια,.

Αν και εφόσον ο συγκεκριμένος θάνατος αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και η κατηγορούμενη τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη στάση και την ακολουθήσει σε αυτό και το συγγενικό της πρόσωπο, τότε οι αστυνομικοί λένε πως θα ασκηθεί δίωξη από κοινού για ανθρωποκτονία, όπως αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι. Μια εξέλιξη που υα θέσει σε μεγάλη πίεση την Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού με την ίδια κατηγορία μπορεί να προφυλακιστεί και η συγγενής της.

Ένα άλλο παράξενο σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, γνωστοί της άτυχης γυναίκας υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι η ηλικιωμένη πέθανε μια μέρα πριν τον θάνατό της.

Όταν είδαν το πιστοποιητικό θανάτου μπήκαν σε υποψίες, ενώ όπως έγινε γνωστό, τα τελευταία 24ωρα πριν η γυναίκα εισαχθεί στο νοσοκομείο και καταλήξει, η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πάει χυμούς και ροφήματα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα περίεργο πλέγμα της 33χρονης κατηγορούμενης με τους θανάτους στο περιβάλλον της.