Πρώτες ώρες της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό: «Συνεργάσιμη, αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση» – Τι ζήτησε στο κελί της

Πρώτες ώρες της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό: «Συνεργάσιμη, αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση» – Τι ζήτησε στο κελί της

Η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία κρατείται μόνη της, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό - Γιατί θα χρησιμοποιεί απομονωμένο καρτοθάλαμο

Προφυλακισμένη είναι από σήμερα το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας, ενώ ανοικτές είναι οι υποθέσεις με τα άλλα δύο κορίτσια της οικογένειας στο θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η 33χρονη περνάει τις πρώτες ώρες κράτησης της στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κατηγγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δείχνει ήρεμη, συνεργάσιμη, αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Κρατείται μόνη της, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ προαυλίζεται μόνη της.

Ένα ενδεχόμενο είναι να μεταφερθεί σε κελί πτέρυγας όπου κρατούνται οι καταδικασμένοι για θέματα τρομοκρατίας ενώ σχετικά με τα αιτήματά της αναμένεται να ζητήσει τηλεόραση ενώ προβλέπεται ότι θα χρησιμοποιεί απομονωμένο καρτοθάλαμο μόνη της για λόγους ασφαλείας.

Η εισαγγελία έχει ζητήσει και την έρευνα για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, μετά την ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στην επίσης αδικοχαμένη αδερφή τους, Τζωρτζίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου.

Επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών έχει τεθεί και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας, καθώς όλοι οι θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα δυόμιση ετών.