Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρόσωπο του περιβάλλοντος της «δείχνει» η οικογένεια του συζύγου της για την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρόσωπο του περιβάλλοντος της «δείχνει» η οικογένεια του συζύγου της για την κεταμίνη

Προς κάθε κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες των αρχών για το πώς προμηθεύτηκε την ουσία η 33χρονη

Η προέλευση της κεταμίνης την οποία χρησιμοποίησε σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου στην 9χρονη Τζωρτζίνα, με συνέπεια τον θάνατο του άτυχου κοριτσιού, εξακολουθούν να αναζητούν οι αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή στον Ant1, η πληροφορία που έχει φθάσει στις αρχές τις τελευταίες ώρες, σε σχέση με το πώς βρέθηκε η κεταμίνη, προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και ήδη ερευνείται. Η οικογένεια Δασκαλάκη λοιπόν θεωρεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι η κεταμίνη, γνωστή και ως special K στους χρήστες ναρκωτικών ουσιών, η οποία μάλιστα κάποια εποχή ήταν στην «μόδα», μπορεί και να προέρχεται από συγκεκριμένο άτομο του περιβάλλοντος της κατηγορουμένης, το οποίο καταδεικνύουν ως εμπλεκόμενο με ναρκωτικά και γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας..

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά είχε ειπωθεί, ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη, στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του. Όμως οι μέχρι σήμερα έρευνες φαίνεται να μην ενισχύουν αυτό το ενδεχόμενο.