Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ουσίες που σκοτώνουν έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Google

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ουσίες που σκοτώνουν έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Google

Μέσα στα... δηλητήρια που ανακάλυψε ήταν και η κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για το θρίλερ με τον θάνατο τριών παιδιών στην Πάτρα από την ίδια οικογένεια και μέσα σε διάστημα 2,5 χρόνων. Η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ σήμερα εκδόθηκε την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Αθηνών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Νέα στοιχεία έφερε στην επιφάνεια στο Mega ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι από προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.