Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης

«Είναι κατηγορούμενη και σε δυσχερή θέση», είπε ο πατέρας της οικογένειας και τόνισε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου»

Για πρώτη φορά μετά τηγ σύλληψη και της κατηγορίας για ανθρωποκτονία κατά της συζύγού του, μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης και στην ουσία την... άδειασε. Πλέον, ο πατέρας της οικογένειας κρατάει απόσταση από την Ρούλα Πισπιρίγκου, έπειτα από τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορουμένη και το διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως, δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στον ΑΝΤ1.

Η εν διαστάσει σύζυγός του, κατηγορείται για ανρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας. Σστις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιύ αποδείχθηκε ότι της χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, που αποδείχθηκε θανατηφόρα.

Η 33χρονη κρατείται στην ΓΑΔΑ και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν την έχει επισκεφθεί, καθώς η στήριξη που της παρείχε και η σιγουριά που έδειχνε για εκείνην φαίνεται ότι σταμάτησε από την στιγμή που της απαγγέλθηκαν κατηγορίες.