Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας

Λόγω αντιπολεμικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης που πραγματοποιεί το ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

«Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!» το μηνυμα που θα ακουστεί δυνατά σήμερα από το Σύνταγμα και το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στις 8 μ.μ.

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες με σύνθημα «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!».

Καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τον λαό της Αττικής στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ «για να ακουστεί δυνατά:

  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας.
  • Δεν δεχόμαστε να πληρώσει ο λαός τον λογαριασμό του πολέμου, την ακρίβεια και τη μεγαλύτερη ενεργειακή φτώχεια που εξανεμίζουν το εργατικό - λαϊκό εισόδημα».

Όπως τονίζει, «πατριωτικό και διεθνιστικό μας καθήκον είναι:

- Να μην αφήσουμε να χρησιμοποιούνται ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα ως στρατιωτικά - πολεμικά προγεφυρώματα, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.

- Ο πολύμορφος αγώνας για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού μας, στον δρόμο για να ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση και πολέμους».