Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Μία μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάει κομμωτήριο»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Μία μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάει κομμωτήριο»

Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που μίλαγε η 33χρονη κατηγορούμενη την στιγμή που την συνέλαβαν στο σπίτι της

Η παράξενη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν υπό εξέταση και πριν συλληφθεί από την αστυνομία για την δολοφονία της Τζωρτζίνας. Ο θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει προκαλέσει πανελλήνια θλίψη και ειδικά από την ώρα που η μητέρα τους, ήδη, είναι κατηγορούμενη για το ένα από αυτά. Το γεγονός δε, ότι η 33χρονη πήγε κομμωτήριο πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας δείχνει και μια απίστευτη απάθεια.

Το θέμα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος thebest.gr, η οποία ήταν η γυναίκα που μιλούσε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν ακριβώς τη συλλάβουν. Η ρεπόρτερ είπε πως η κατηγορούμενη, μία μέρα πριν από την κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει στο κομμωτήριο.

«Είχα την πληροφορία από ανθρώπους που την είδαν να μπαίνει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μία μέρα πριν από την κηδεία είχε πάει στο κομμωτήριο. Μπορεί να φαντάζει και λίγο αστείο, αλλά δεν είναι περίεργο μία μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας να πηγαίνει μια μάνα στο κομμωτήριο;

Αυτό με είχε προβληματίσει, οφείλω να σας το ομολογήσω. Απλά στη διαδρομή παρασύρθηκα από την αντίληψη που λέει ότι μια μάνα, αν υποθέσουμε ότι έχει δολοφονήσει τα παιδιά της, θα έπρεπε να κλαίγεται. Η Ρούλα είχε μια ευθεία γραμμή, ένας χαρακτήρας. Όσο μιλούσα μαζί της, είναι ένα άτομο σαν να μην έχει συναισθήματα. Μερικές φορές νόμιζα ότι μιλάω με μηχανή, αν σας λέει κάτι αυτό», αναφέρει η δημοσιογράφος.