Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αιφνιδιαστική έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η αδερφή της 33χρονης άνοιξε την πόρτα για να μπούνε μέσα οι άνδρες της ασφάλειας - ΕΛ.ΑΣ: Η κατηγορούμενη διέψευσε καταγγελία για βιαιοπραγία σε βάρος της στη ΓΑΔΑ

Άνδρες της ασφάλειας Πατρών βρίσκονται αυτή την στιγμή στο σπίτιμ της Ρούλας Πισπιρίγκου και αναζητούν στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Γίνεται έρευνα παρουσία εισαγγελέακαι όπως μετέδωσε ο Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ οι Αρχές απομάκρυναν και τους δημοσιογράφους από το σημείο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου με γρήγορες κινήσεις πέταξε γρήγορα μπροστά από την εξώπορτα τα λουλούδια και τις γλάστρες που είχε αφήσει ο κόσμος για τα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 2,5 χρόνια. Η αδερφή της, Ρούλα, είναι κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, στης οποίας το σώμα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, μια ουσία θανατηφόρα, όπως αποδείχθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις.

Παράλληλα, η παρουσία της αστυνομίας είναι μια ευκαιρία για την αδερφή της κατηγορούμενης μητέρας, ώστε να πάρει κάποια πράγματα μέσα από το σπίτι, που χρειάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και δεν μπορούσε να το κάνει αυτοβούλως, καθώς θεωρείται τόπος εγκλήματος.

ΕΛΑΣ: Η κατηγορούμενη διέψευσε καταγγελία για βιαιοπραγία σε βάρος της στη ΓΑΔΑ

Εξάλλου, η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της διέψευσε καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την χτύπησαν αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».