Επεισόδια έξω από τη Βουλή: Χημικά και λιποθυμίες στη συγκέντρωση των υγειονομικών – Δείτε εικόνες του News

Επεισόδια έξω από τη Βουλή: Χημικά και λιποθυμίες στη συγκέντρωση των υγειονομικών – Δείτε εικόνες του News

Κάποιοι εκ των διαδηλωτών προσπάθησαν να μπουν στο Κοινοβούλιο

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3) στο πλάγιο μέρος της Βουλής επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποιούν οι υγειονομικοί ενώ στο Κοινοβούλιο συζητείται το νομοσχέδιο για την Υγεία.

Συμμετέχοντες στην κινητοποίηση προσπάθησαν να εισέλθουν στη Βουλή και τα ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών για να τα απωθήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν άτομα τα οποία λιποθύμησαν από τα χημικά και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Κλειστή παραμένει λόγω της συγκέντρωσης η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας με κλούβες των ΜΑΤ να έχουν παραταχθεί κατά μήκος της.

Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε ραντεβού στις 12:30 έξω από το υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια τα μέλη της ξεκίνησαν πορεία που κατέληξε γύρω στις 13:30 στη Βουλή.

H Ομοσπονδία λέει «όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, άρση αναστολών εργασίας και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων» ενώ για σήμερα έχει προκηρύξει και τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα εκτός από τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν και αντιεμβολιαστές υγειονομικοί που έχουν μπει σε αναστολή.

2
σχόλια
  1. avatar Υγειονομικός

    Η μεγάλη απειλή του Πλεύρη, ο απεργος πείνας, ο απλήρωτος υγειονομικός που διαδηλώνει για το δικαίωμα στην εργασία και.....ένα μωρό 4 μηνών που έφαγε κι αυτό χημικά μαζί με τους γονεις του και παρολίγο να έχουμε θύματα!!!

  2. avatar Δημητρα

    Που τους είδατε τους αντιεμβολιαστες υγειονομικούς στην πορεία;;;;
    Είναι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικοτητας και όχι αντιεμβολιαστες και το γνωρίζετε για αυτό σταματηστε τις {...}

Παρακαλούμε περιμένετε ...