Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Οι γιατροί είχαν ζητήσει την συνδρομή από το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί εξέφρασαν υπόνοιες

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Οι γιατροί είχαν ζητήσει την συνδρομή από το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί εξέφρασαν υπόνοιες

Τι αναφέρει για το θέμα η ψυχολόγος του εθελοντικού οργανισμού, Άγκυ Ξενάκου

Νέα ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη για την υπόθεση του θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα της ίδιας οικογένειας σε διάστημα λιγότερο των τριών ετών, καθώς οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου είχαν ζητήσει την συνδρομή από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Άγκυ Ξενάκου μίλησε στην εκπομπή «Live News»: «Τον Απρίλιο του 2021 μας ζητήθηκε να πλαισιώσουμε την οικογένεια που βρισκόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για ένα παιδάκι τους που είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν εκεί.

Παράλληλα, ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς ότι η οικογένεια είχε βιώσει πρόσφατα την απώλεια των άλλων δύο παιδιών της. «Εμείς ανταποκριθήκαμε στο αίτημα και πλαισιώθηκε η οικογένεια και από ψυχολόγο μας και από κοινωνικό λειτουργό».

Ωστόσο, όπως σημείωσε η ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη συνέχεια «οι γιατροί από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν υπόνοιες για το τι μπορεί να έχει συμβεί στα παιδιά της οικογένειας αυτής και τους ενημερώσαμε για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν, δηλαδή να ειδοποιήσουν τον εισαγγελέα ώστε να ερευνηθεί».