Χανιά: Τους έπιασαν για μία ληστεία και εμπλέκονται σε επιπλέον τρεις υποθέσεις

Χανιά: Τους έπιασαν για μία ληστεία και εμπλέκονται σε επιπλέον τρεις υποθέσεις

Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, που είχαν ρίξει σπρέι σε γείτονα για να διαφύγουν

Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός κατηγορούμενοι για ληστεία, στα Χανιά με την αστυνομία να εξιχνιάζει επίσης ακόμη μία ληστεία και δύο κλοπές στις οποίες εμπλέκονται.

Συγκεκριμένα άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο οικίας αλλοδαπού σε περιοχή του Δήμου Χανίων στις 18.03.2022 αφαίρεσαν από αυτό ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 1.070 ευρώ. Κατά την αποχώρηση τους έγιναν αντιληπτοί από γείτονα ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει. Όμως οι δράστες, προκείμενου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία, τον ακινητοποίησαν με τη χρήση δακρυγόνου σπρέι και κατάφεραν να διαφύγουν. Άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και από την έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο Έλληνας με τον αλλοδαπό διέπραξαν τη ληστεία. Αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών (από οικία και όχημα) και μίας ληστείας σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, οι οποίες έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 14.03.2022 έως και 18.03.2022 σε βάρος δυο Ελλήνων και μίας γυναίκας Ελληνίδας επίσης. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι δύο συλληφθέντες Έλληνας και αλλοδαπός, είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό, συνολικής χρηματικής αξίας 27.370 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός κατηγορούμενοι για ληστεία, στα Χανιά με την αστυνομία να εξιχνιάζει επίσης ακόμη μία ληστεία και δύο κλοπές στις οποίες εμπλέκονται.

Συγκεκριμένα άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο οικίας αλλοδαπού σε περιοχή του Δήμου Χανίων στις 18.03.2022 αφαίρεσαν από αυτό ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 1.070 ευρώ. Κατά την αποχώρηση τους έγιναν αντιληπτοί από γείτονα ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει. Όμως οι δράστες, προκείμενου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία, τον ακινητοποίησαν με τη χρήση δακρυγόνου σπρέι και κατάφεραν να διαφύγουν, τονίστξκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Άμεσα κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και από την έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο Έλληνας με τον αλλοδαπό διέπραξαν τη ληστεία. Αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Χανίων.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών (από οικία και όχημα) και μίας ληστείας σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, οι οποίες έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 14.03.2022 έως και 18.03.2022 σε βάρος δυο Ελλήνων και μίας γυναίκας Ελληνίδας επίσης. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι δύο συλληφθέντες Έλληνας και αλλοδαπός, είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό, συνολικής χρηματικής αξίας 27.370 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.