Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θέμα χρόνου οι σημαντικές εξελίξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα:  Θέμα χρόνου οι σημαντικές εξελίξεις

«Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση είναι πλέον θέμα χρόνου. Η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Μέσα στην εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου.