Σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Μακεδονίας

Σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Μακεδονίας

Οι χιονοπτώσεις δεν έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα

Χαμηλές παραμένουν οι θερμοκρασίες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, ωστόσο οι χιονοπτώσεις δεν έχουν, μέχρι στιγμής, δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Υπό το μηδέν δείχνει το θερμόμετρο στα χιονοδρομικά κέντρα (-6 στη Βασιλίτσα, -9 στον Βόρα, -5 στο Σέλι). Στη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και τη Νάουσα, η θερμοκρασία ήταν λίγο νωρίτερα 1 βαθμός, στη Βλάστη Κοζάνης -3, στα Γρεβενά και στο Κιλκίς 2 βαθμοί, στη Βέροια 3 βαθμοί Κελσίου.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ημαθία αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 92ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγάδια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, στην Πέλλα, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και στη Χαλκιδική από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).