Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αμφισβητείται από τους ειδικούς ως αιτία η ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αμφισβητείται από τους ειδικούς ως αιτία η ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα

Τι συμβαίνει με το πανάκι με αίμα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της Ίριδας και γιατί το πήρε πίσω η μητέρα

Όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα της ίδιας οικογένειας σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Τώρα. οι ειδικοί λένε πως δεν ισχύει ως αιτία θανάτου της Μαλένας η ηπατική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανέφερε στην στην εκπομπή «Live News» ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η μητέρα των κοριτσιών σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ζήτησε πίσω το πανάκι της Ίριδας για «ενθύμιο». Σημειώνεται πως το εν λόγω κομμάτι υφάσματος είχε βρεθεί δίπλα στο άψυχο σώμα του 6μηνου μωρού γεμάτο αίμα και είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.

Στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πήγε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα και ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο, λέγοντας ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Και γεννάται το ερώτημα γιατί να έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας.

Τη δικιά του τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος αποκάλυψε πως ο τελευταίος πραγματογνώμονας που επανεξέτασε την υπόθεση της Μαλένας, είπε ξεκάθαρα πως δεν ισχύει η ηπατική ανέπαρκεια ως αιτία θανάτου.