Πάτρα: Νέα δεδομένα για το θρίλερ των νεκρών παιδιών – Προβληματισμός στους επιστήμονες

Πάτρα: Νέα δεδομένα για το θρίλερ των νεκρών παιδιών – Προβληματισμός στους επιστήμονες

Καθοριστικές για τις έρευνες είναι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας

Στο επίκεντρο των ερευνών των Αρχών βρίσκεται το ιατρικό ιστορικό και των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα μικρότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα, ενώ την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από τους γιατρούς που είχαν εξετάσει τα τρία αδέρφια.

Καθοριστικές για τις έρευνες είναι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατέληξε μετά από καρδιακή ανακοπή, την οποία υπέστη από αδιευκρίνιστα αίτια.

Οι ειδικοί εξετάζουν μεμονωμένα αλλά και σε διασταύρωση με τις αδερφές της μικρής Τζωρτζίνας όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναλύσεις.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες.

Μεταξύ άλλων, στο μικροσκόπιο των επιστημόνων βρίσκονται και οι ουσίες που το κορίτσι ελάμβανε στον οργανισμό του λόγω των θεραπειών που δεχόταν.

Οι επιστήμονες αναμένεται να εκτιμήσουν αν οι ποσότητες αυτές είναι σε επίπεδα που δικαιολογούνται ή αν υπάρχουν ενδείξεις υπερβολικής δόσης.