Πραγματοποιώντας τις καθημερινές σου αγορές στα Lidl, γίνε ένας από τους 20 τυχερούς που θα διεκδικήσει από 4.000€

Πραγματοποιώντας τις καθημερινές σου αγορές στα Lidl, γίνε ένας από τους 20 τυχερούς που θα διεκδικήσει από 4.000€

Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν και πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

Tο Lidl Plus επιστρέφει με έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό που χαρίζει σε 20 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μετρητά συνολικής αξίας 80.000€!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Απριλίου και οι 20 νικητές που θα κληρωθούν θα λάβουν από 4.000€ μετρητά (συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου) ο καθένας.

Μάθε πώς μπορείς να γίνεις και εσύ ένας από τους 20 τυχερούς

Η διαδικασία συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή. Με κάθε αγορά αξίας 25€ και άνω παίρνεις 1 συμμετοχή για τον διαγωνισμό. Με αγορές 50€ παίρνεις 2 συμμετοχές κ.ο.κ

Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55€, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 50€ αγορών. Τα επιπλέον 5€ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του). Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις στη μεγάλη κλήρωση!

Οι συμμετοχές αποστέλλονται από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του, οπότε η αξιοπιστία του διαγωνισμού διασφαλίζεται.

Κάνε λοιπόν τις καθημερινές σου αγορές και ίσως να είσαι και εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς.

Από το λανσάρισμα του μέχρι και σήμερα το Lidl Plus αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα των υπηρεσιών επιβράβευσης. Εξελίσσεται και σχεδιάζει διαρκώς ενέργειες που έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν τους πιστούς πελάτες της εταιρείας.

Νέες λειτουργίες, περιεχόμενο και χαρακτηριστικά προστίθενται συνεχώς για ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!