Κακοκαιρία Φίλιππος: Και αύριο Παρασκευή κλειστά σχολεία σε περιοχές της Αττικής

Κακοκαιρία Φίλιππος: Και αύριο Παρασκευή κλειστά σχολεία σε περιοχές της Αττικής

Ανακοινώσεις αναμένονται νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Αττικής

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο κάποια σχολεία της Βορειοανατολικής Αττικής καθώς η κακοκαιρία Φίλιππος θα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς στον ΣΚΑΪ για τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή «και σε ένα σημείο της Δυτικής Αττικής, όπως είναι στα Βίλια αλλά και στη Φυλή».

«Βάσει των δεδομένων και των φαινομένων θα υπάρξει ανακοίνωση νωρίς το απόγευμα».

Σημειώνεται ότι σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου, ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι στη χώρα αποφάσισαν το κλείσιμο των σχολείων, προληπτικά, έτσι ώστε να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής.

  • Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπου θα παραμείνουν όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας (κλειστά).
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα θα είναι κλειστά:

  • Στον Δήμο Ηλιούπολης τα Νηπιαγωγεία: 5ο, 8ο, 9ο, 12ο, 14ο, 16ο, 18ο, 21ο, 23ο τα Δημοτικά: 3ο, 5ο, 8ο, 12ο, 17ο, 20ο τα Γυμνάσια: 1ο & 2ο τα Λύκεια: 1ο & 3ο.
  • Στον Δήμο Βύρωνα θα είναι κλειστά τα σχολεία στην περιοχή Καρέας: Το 4ο και το 9ο Δημοτικό καθώς και το Γυμνάσιο.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία στις ΠΕ: Πειραιώς, Νήσων, Νοτίου Τομέα και Δυτικού Τομέα Αθηνών.