Ανδραβίδα: Νέα στοιχεία για το τετραπλό φονικό – Μαξιλάρι για «σιγαστήρα» χρησιμοποίησε ο δράστης

Ανδραβίδα: Νέα στοιχεία για το τετραπλό φονικό – Μαξιλάρι για «σιγαστήρα» χρησιμοποίησε ο δράστης

Ο 60χρονος σήμερα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο δράστης έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά, ενώ τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Ο 60χρονος σήμερα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης.

Για τον τρόπο που δολοφόνησε τα δύο ανήλικα παιδιά αρκέστηκε να πει «δε θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό».

Οι αστυνομικοί εκτός από το φονικό όπλο, εντόπισαν και το μπουφάν που φορούσε ο κατηγορούμενος το απόγευμα του τετραπλού φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει για 1,5 λεπτό όταν πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας από την Αλβανία, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι ο ύποπτος είναι ο 60χρονος.

Αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στα ίχνη του, και όταν έκανε το λάθος και επέστρεψε από την Πάτρα στην Ανδραβίδα, τον μπλόκαραν με οχήματα της αστυνομίας και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Πάτρα.

Για έξι χιλιόμετρα τον ακολουθούσαν περιπολικά της αστυνομίας στην εθνική οδό, και όταν έφτασαν κοντά στο στάδιο κλιμάκιο της ΟΠΚΕ του έστειλε μπλόκο. Όταν ο δράστης είδε τους πάνοπλους αστυνομικούς, φοβήθηκε για την ζωή του και έβγαλε τα χέρια του από το παράθυρο του αγροτικού και παραδόθηκε.