Πάτρα: Γιατί οι γονείς αρνήθηκαν την ψυχιατρική στήριξη όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γιατί οι γονείς αρνήθηκαν την ψυχιατρική στήριξη όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο

Νέα ερωτήματα χρήζουν απαντήσεις για το θάνατο της Ίριδας σε σχέση με όσα λέει η αδερφή της μητέρας

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για των θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η μητέρα στο Star τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να εξεταστεί από ψυχίατρο, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News του Mega, κάτι τέτοιο δεν το ήθελε πριν από καιρό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όταν είχε εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας, υπήρξε μία προσέγγιση από τους ψυχιάτρους του νοσοκομείου προς τους γονείς των κοριτσιών, για μία αξιολόγηση και κατόπιν στήριξής τους, την οποία όμως, οι ίδιοι στην πορεία αρνήθηκαν. Όπως είπε ο ρεπόρτερ υπήρξε μία συνάντηση στην αρχή, αλλά μετά ο πατέρας και η μητέρα ζήτησαν να μην συνεχιστεί.

Ερωτηματικά για την Ίριδα

Εξάλλου, η θεία της Ίριδας, που πέθανε σε ηλικία 6 μηνών, θυμάται τις εφιαλτικές σκηνές, αλλά τα λόγια της, αφήνουν σε πολλά σημεία κενά και έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είχε καταθέσει στην αστυνομία… Η πιο σημαντική διαφοροποίηση είναι οι ώρες που ξύπνησε η αδικοχαμένη Ίριδα στον ύπνο που έμελλε να είναι ο τελευταίος της ζωής της…

Η κατάθεση της θείας

Το μωρό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας μία φορά, περί τις 02.30. Η μαμά του πήγε από πάνω του, της έβαλε την πιπίλα της, την σκέπασε και το μωρό ξανακοιμήθηκε.

Στη συνέντευξή της στο Star τονίζει πως το αγγελούδι ξύπνησε και στις 07.30 το πρωί, κάτι που στην κατάθεσή της, δεν είχε αναφέρει…

«Περί τις 11:30 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταϊσουμε και μετά να πάμε βόλτα… Ώρα 11:37 κάλεσα το ΕΚΑΒ και ώρα 11:42 παρελήφθη από τη Μονάδα για μεταφορά στο νοσοκομείο»,αναφέρει η θεία των κοριτσιών.

Όπως έχει καταθέσει στις 11:30 εντόπισε την Ίριδα νεκρή, στις 11:37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και 5 λεπτά μετά έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο.

Μία επιπλέον διαφορά έχει να κάνει με το ίδιο το ζευγάρι που όπως είχε καταθέσει εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε διάσταση.

«Βρισκόμουν στην προαναφερόμενη οικία της αδερφής μου προκειμένου να την βοηθήσω με τα ανήλικα τέκνα της και ιδιαίτερα με το μωρό της, καθόσον με τον σύζυγό της είναι σε διάσταση»,δήλωσε η αδερφή της 33χρονης μητέρας.

Στους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την έρευνα προκάλεσε εντύπωση και μια επιπλέον αναφορά της θείας των αδικοχαμένων παιδιών για την αδερφή της.

Η 33χρονη στις αναρτήσεις της από την άλλη, έγραφε για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και για θεραπείες που είχε αφήσει στα μισά.

Οι απορίες που γεννά η συνέντευξη είναι πολλές και τα ερωτήματα εύλογα σχολιάζουν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι γονείς των παιδιών ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις, με τον πατέρα να τονίζει το πρωί πως έχει πολλούς άσσους στο μανίκι, πως η γυναίκα του αδικείται και πως η όλη υπόθεση είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων.