Νεκρός ανασύρθηκε 40χρονος αγνοούμενος στη λίμνη Περδίκα στην Εορδαία

Νεκρός ανασύρθηκε 40χρονος αγνοούμενος στη λίμνη Περδίκα στην Εορδαία

Ο δημοτικός υπάλληλος είχα χαθεί από το βράδυ της Κυριακής όταν είχε πάει για έλεγχο για παράνομη αλιεία

Νεκρός ανασύρθηκε από την τεχνητή λίμνη του Περδίκα 40χρονος υπάλληλος του δήμου Εορδαίας το απόγευμα της Τετάρτης από δύτες της 2ης ΕΚΑΜ.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και εθελοντές, για να βρεθεί ο 40χρονος, που είχε χαθεί στα παγωμένα νερά της λίμνης. Το πρωί της Τετάρτης έφτασε στο σημείο η Ομάδα Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, από τη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας υποβρύχια κάμερα.

Ο 40χρονος που ήταν υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας και μέλος της αγωνιστικής αλιείας στην περιοχή, μπήκε μαζί με ένα θηροφύλακα αργά το βράδυ της Κυριακής στη λίμνη, προκειμένου να ελέγξουν καταγγελία για παράνομη αλιεία, αλλά η βάρκα που επέβαιναν ανατράπηκε.

Στις 00:40 μετά τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον θηροφύλακα, ο οποίος κατόρθωσε να κρατηθεί από τη βάρκα και να ανασυρθεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, έχοντας τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με υποθερμία.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ψαράδων και εθελοντών με την τραγική τελικά κατάληξη.