Απαγωγή επιχειρηματία: Αγωνία στην οικογένεια μετά τη διακοπή επικοινωνίας από τους δράστες

Απαγωγή επιχειρηματία: Αγωνία στην οικογένεια μετά τη διακοπή επικοινωνίας από τους δράστες

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν παράσχει καμία πληροφορία για το στάδιο που βρίσκεται η έρευνα

Η αγωνία της οικογένειας του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος απήχθη πριν από 56 ημέρες λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στην περιοχή του Ντράφι, έχει χτυπήσει «κόκκινο», καθώς οι δράστες έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί της τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό παρά το προ ημερών δραματικό μήνυμα της μητέρας του 40χρονου επιχειρηματία, Όλγα Κυπαρίσση, η οποία έκανε επίκληση ακόμη και στον ανθρωπισμό τους. Με την ΕΛ.ΑΣ. να μην παράσχει καμία πληροφορία, για το στάδιο που βρίσκεται έρευνα, καθώς κινδυνεύει μία ανθρώπινη ζωή, αυτό που μπορεί κανείς να σχολιάσει είναι ότι οι απαγωγείς αποδείχθηκαν πολύ πιο «υπολογίσιμοι» από τις αρχικές εκτιμήσεις ορισμένων που αβίαστα έκαναν λόγο για «ερασιτέχνες».

Ακόμη και τώρα, παρά το γεγονός ότι οι δράστες φαίνεται να αγνόησαν την έκκληση της κας Όλγας Κυπαρίσση, η οικογένεια συνεχίζει την προσπάθεια για να μαζέψει όσα περισσότερα μετρητά μπορεί. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που απαίτησαν οι δράστες, καθώς η οικονομική επιφάνεια είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την ρευστότητα του κάθε επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα, παρά το γεγονός ότι εκφράζονται πλέον ανοιχτά φόβοι και για τη ζωή του, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας γνωρίζουν, ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελαν (και) οι απαγωγείς. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μία παρόμοια εγκληματική ενέργεια τραβάει αρκετά σε χρόνο, με στόχο την ψυχολογική κατάρρευση της οικογένειας του θύματος, για να ικανοποιηθεί κάθε οικονομική απαίτηση των δραστών. Γι’ αυτό και στην ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πολύ κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο, αναμένοντας την επανεμφάνιση των απαγωγέων.