Ηλεία: Nεκρός γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο

Ηλεία: Nεκρός γνωστός επιχειρηματίας σε τροχαίο

Το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 72χρονος επιχειρηματίας εξετράπη της πορείας του

Η άσφαλτος βάφτηκε για ακόμα μια φορά με το αίμα γνωστού επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Λαμπετίου – Κρεμαστής, με τους διερχόμενους πολίτες από το σημείο να αντιλαμβάνονται τι συνέβη και να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι χθες σε επικίνδυνη στροφή, όπου το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός 72χρονος επιχειρηματίας εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε αρχικά σε πινακίδα σήμανσης στο σημείο, με λίγα χιλιόμετρα ταχύτητας σύμφωνα με μαρτυρίες, όπως αναφέρει το patrisnews.

Από εκείνο το σημείο και μετά το όχημα του άτυχου άνδρα ακολούθησε ανεξέλεγκτη τροχιά και προσέκρουσε σε κράσπεδο στο πρανές του δρόμου, με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος. Από το τροχαίο υπέστη σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο μιας και παρά την αμεσότητα του πληρώματος του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου απλά διαπίστωσε το θάνατό του.